Kako Povečati Prednost Procesa

Kazalo:

Kako Povečati Prednost Procesa
Kako Povečati Prednost Procesa

Video: Kako Povečati Prednost Procesa

Video: Kako Povečati Prednost Procesa
Video: KAKO DOBITI VENU NA BICEPSU - KAKO POVECATI VASKULARNOST 2024, Maj
Anonim

Razporejanje procesov v sistemu UNIX temelji na njihovi prioriteti. Običajno ima vsak postopek dva prednostna atributa. V sistemu Windows je 32 prednostnih ravni. V računalniku lahko pospešite delo programov, ki so v operacijskem sistemu. Če želite to narediti, morate samo povečati prednost postopka.

Kako povečati prednost procesa
Kako povečati prednost procesa

Navodila

Korak 1

Pojdite v "Upravitelj opravil". Če želite to narediti, z desno miškino tipko kliknite razdelek »Opravilna vrstica«. V priročnem meniju izberite Upravitelj opravil. Pojdite na zavihek "Procesi". Tam boste videli seznam vseh izvajanih procesov. Poiščite želenega in z desno miškino tipko kliknite nanj. Nato izberite ukaz "Prednost". Zdaj lahko povečate prednost postopka. Upravitelja opravil lahko zaprete.

2. korak

Prednost lahko povečate tudi s pripomočkom InqSoft Speedballs. Ta program spremlja vse procese. Zaženite v računalniku. Prednost procesa se samodejno poveča. V "Nastavitve" lahko spremenite parametre. V meniju, kjer piše »Povečaj prednost na«, potrdite polje Visoko in kliknite »Uporabi«.

3. korak

V "Nadzorni plošči" pojdite na razdelek "Nastavitve". Izberite Performance and Maintenance. Pojdite v meni Sistem in preklopite na zavihek Performance. Poiščite razdelek Učinkovitost aplikacije in s puščico nastavite želeno stopnjo prioritete procesa.

4. korak

V Linuxu lahko tudi povečate prednost procesa. To se naredi prek konzole. Pritisnite ukaz zgoraj - besedilo se bo pojavilo pred vami. Zdaj lahko izvajate različna dejanja. Pritisnite r na tipkovnici, da povečate prednost.

5. korak

Če morate v igri povečati prednost procesa, naredite naslednje. Za primer vzemimo igro World of Warcraft. Odprite s pomočjo "Start", nato pa s programom "Notepad". Prilepite v naslednje besedilo: @echo off cd / d "C: / Program Files / World of Warcraft" start / high wow.exe. Spremenite to pot: "C: / Program Files / World of Warcraft" na novo, ki jo boste imeli. Shranite prej napisano besedilo v Beležnico v obliki.bat. Zaženite svojo igro s to datoteko. Opazili boste povečanje prioritete.

Priporočena: