Kako Narediti Avatar V Photoshopu

Kako Narediti Avatar V Photoshopu
Kako Narediti Avatar V Photoshopu

Video: Kako Narediti Avatar V Photoshopu

Video: Kako Narediti Avatar V Photoshopu
Video: Как сделать аватар в Фотошоп/ Очень простой аватар 2024, Maj
Anonim

Uporabniki interneta se pogosto soočajo s potrebo po ustvarjanju lastnega avatarja (slika, ki je pritrjena skupaj z uporabnikovim vzdevkom na različnih forumih, v družabnih omrežjih, v internetnih pozivnikih itd.). Konec koncev mnogi med nami ne uporabljamo interneta samo za iskanje koristnih informacij, temveč tudi za komunikacijo, iskanje somišljenikov in zanimiv čas.

Kako narediti avatar v Photoshopu
Kako narediti avatar v Photoshopu

Avatar je v resnici poosebitev uporabnika samega in človeku pomaga, da ustvari posamezno sliko v omrežju. Toda vsi internetni forumi imajo določene zahteve glede velikosti in videza avatarja. Z lastnimi rokami si lahko ustvarite primeren avatar z uporabo možnosti Photoshop.

Torej, kako lahko hitro in brez veliko truda naredite avatar ustrezne kakovosti? Odprite Photoshop, ustvarite nov dokument in nastavite parametre prihodnje slike (večina forumov zahteva, da velikost avatarja ne presega 120 * 120 pik). Zdaj odpremo primerno sliko ali fotografijo, ki bo služila kot podlaga za prihodnji avatar. S pritiskom na kombinacijo tipk Ctrl + J podvojite plast s sliko - s to plastjo bomo delali. Okna z avatarjem in izvirno fotografijo je treba postaviti ob bok, plast s fotografijo pa povleči v aktivno okno s prihodnjim avatarjem.

Zdaj pritisnite Ctrl + T in na zaslonu vidimo oznake za spreminjanje velikosti. Pridržite tipko Shift, povlecite oznako v desno in s tem zmanjšajte sliko na zahtevano velikost. Po zaključku vseh teh transformacij pritisnite tipko Enter in kombinacijo tipk Ctrl + Alt + Shift + S. Na spustnem seznamu izberite obliko JPEG in Kakovost 100%, kliknite V redu. Torej vam je uspelo hitro in enostavno narediti avatar z lastnimi rokami.

Priporočena: