Kako Omogočiti Zvok V Varnem Načinu

Kazalo:

Kako Omogočiti Zvok V Varnem Načinu
Kako Omogočiti Zvok V Varnem Načinu

Video: Kako Omogočiti Zvok V Varnem Načinu

Video: Kako Omogočiti Zvok V Varnem Načinu
Video: ДОМ ПРОКЛЯТЫЙ ВЕДЬМОЙ / НОЧЬЮ ВЕДЬМУ ВИДНО НА КАМЕРЕ / A HOUSE CURSED BY A WITCH 2024, April
Anonim

Zagon zvočne storitve v varnem načinu delovanja pomeni prisilno registracijo gonilnikov in storitev v veji registra, odgovorni za delovanje varnega načina. Ne smemo pozabiti, da lahko nepravilna sprememba registrskih ključev povzroči popolno ponovno namestitev sistema Windows.

Kako omogočiti zvok v varnem načinu
Kako omogočiti zvok v varnem načinu

Navodila

Korak 1

Pokličite glavni sistemski meni s klikom na gumb "Start" in pojdite v pogovorno okno "Run". V vrstico "Odpri" vnesite regedit in potrdite zagon pripomočka Urejevalnik registra s klikom na V redu. Razširite vejo HKEY_LOCAL_MACHINESystemCurrentControlSetControlSafeBootMin in se seznanite z imenikom storitev in gonilnikov, ki v računalniku delujejo v varnem načinu.

2. korak

Pokličite kontekstni meni parametra Min z desnim klikom in določite ukaz New Key. Ta postopek ponovite trikrat, da dobite štiri nove podključe.

3. korak

Po tem pokličite kontekstni meni prvega od ustvarjenih podključev, tako da z desno miškino tipko kliknete in izberete element »Preimenuj«. V vrstico "Ime" vnesite MMCSS in z dvojnim klikom razširite možnost "Privzeto" na desni strani okna. V vrstico "Vrednost podatkov" vnesite storitev in potrdite shranjevanje sprememb, tako da kliknete gumb V redu.

4. korak

S klikom na desni gumb miške pokličite kontekstni meni drugega ustvarjenega podključa in izberite element »Preimenuj«. V vrstico "Ime" vnesite AudioEndPointBuilder in z dvoklikom razširite možnost "Privzeto". V vrstico "Data Value" vnesite storitev in izbrano dejanje potrdite s klikom na OK.

5. korak

Ponovite isti postopek za tretji podključ, ki ste ga prej ustvarili, in v polje Audio vnesite AudioSRV. Po tem v vrstico "Podatkovna vrednost" vnesite tudi storitev in uporabite spremembe, tako da kliknete V redu.

6. korak

Zaprite pripomoček Registry Editor in znova zaženite sistem, da uveljavite spremembe.

Priporočena: