Kako Dodati Ikone V Vrstico Za Hitri Zagon

Kazalo:

Kako Dodati Ikone V Vrstico Za Hitri Zagon
Kako Dodati Ikone V Vrstico Za Hitri Zagon

Video: Kako Dodati Ikone V Vrstico Za Hitri Zagon

Video: Kako Dodati Ikone V Vrstico Za Hitri Zagon
Video: Jonathan Ikoné - LOSC Lille - Fifa 18 - Create Face Live 2024, April
Anonim

Uporabniki lahko na namizje postavijo bližnjice do pogosto uporabljenih aplikacij in map. Toda včasih je ikon preveč, in ni vsem všeč. V takem primeru lahko v vrstico za hitri zagon dodate nekatere ikone z namizja. Če želite to narediti, morate narediti več korakov.

Kako dodati ikone v vrstico za hitri zagon
Kako dodati ikone v vrstico za hitri zagon

Navodila

Korak 1

Hitri zagon se nahaja v opravilni vrstici na desni strani gumba Start. Če mu želite dodati ikono, izberite želeno ikono na namizju (ali v imeniku, kjer je datoteka shranjena), z levo miškino tipko kliknite nanjo in, medtem ko držite gumb, povlecite ikono datoteke na ploščo. Spustite gumb miške.

2. korak

Ikone lahko premikate ne samo naenkrat, temveč tudi kot celotno skupino. Če želite na ploščo za hitri zagon hkrati dodati več ikon, jih najprej izberite z levim gumbom miške. Nato premaknite kurzor na katero koli izbrano datoteko in ponovite korake, opisane v prejšnjem koraku.

3. korak

Če se na hitrem zagonu ne prikažejo vse ikone, morate razširiti območje plošče. To naredite tako, da z desno miškino tipko kliknete kateri koli prosti prostor v opravilni vrstici in odstranite oznako iz elementa »Dock taskbar« v spustnem meniju. Območje opravilne vrstice bo razdeljeno na ločene bloke.

4. korak

Premaknite kazalec miške na desni rob vrstice za hitri zagon in počakajte, da se prikaže kot dvoglava vodoravna puščica. Pridržite levi gumb miške in povlecite rob vrstice za hitri zagon v desno. Ko ste zadovoljni z rezultatom, spustite gumb miške.

5. korak

Vzemite si čas, da pripnete opravilno vrstico. Najprej se odločite, katera velikost ikone vam najbolj ustreza: velika ali majhna. Z desno miškino tipko kliknite prosto območje hitrega zagona in v spustnem meniju izberite Pogled. V podmeniju z oznako označite eno od možnosti: "Velike ikone" ali "Majhne ikone".

6. korak

Prav tako lahko povečate višino opravilne vrstice in s tem vrstico za hitri zagon. Če želite to narediti, premaknite kazalec na vrh plošče in počakajte, da postane dvostranska navpična puščica. Kliknite in držite levi gumb miške. Povlecite ploščo navzgor.

7. korak

Opravilna vrstica se nahaja ne le na dnu zaslona monitorja. Morda vam bo všeč, če je na vrhu ali ob strani zaslona. Premaknite kazalec na ploščo, pridržite levi gumb miške in ploščo pomaknite v levo, desno ali navzgor. Po tem z desno miškino tipko kliknite opravilno vrstico in označite element »Dock taskbar« v meniju z oznako.

Priporočena: