Kako Narediti 48 Minut

Kazalo:

Kako Narediti 48 Minut
Kako Narediti 48 Minut

Video: Kako Narediti 48 Minut

Video: Kako Narediti 48 Minut
Video: 🌺 Красивая! Удобная! Практичная! Летняя женская кофточка спицами. Часть 1. 🌺 Размер 48-50 2024, Maj
Anonim

Odjemalec igre Counter Strike temelji na dveh strežnikih: 47 in 48. Za dostop do strežnika z uporabo obeh protokolov morate namestiti posebne popravke. Potem se bo priljubljenost vašega igralnega strežnika povečala.

Kako narediti 48 minut
Kako narediti 48 minut

Potrebno je

  • - Računalnik;
  • - internet;
  • - nameščen strežnik za igre CS -.

Navodila

Korak 1

Prenesite vtičnik za prijavo iz protokola 48 na povezavi https://hlmod.ru/forum/attachment.php?attachmentid=210&d=1254820208. Razpakirajte arhiv v katero koli mapo v računalniku. Nato pojdite v mapo z nameščenim strežnikom Counter Strike, nato tam poiščite imenik addons, v njem ustvarite novo mapo in jo poimenujte dproto. Ta mapa bo imenik iger. Na primer, cstrike za Counter-Strike. Kopirajte datoteko dproto.dll ali dproto_i386.so v imenik addons / dproto.

2. korak

Pojdite v mapo z nameščenim vtičnikom Metamod, da se predvajate s 48 protokoli, s programom Notepad odprite datoteko plugins.ini. Na začetku datoteke dodajte vrstico addons / dproto / dproto.dll, če imate operacijski sistem Windows, ali addons / dproto / dproto_i386. torej, če imate operacijski sistem Linux. Nato kopirajte datoteko dproto.cfg v mapo z nameščeno igro.

3. korak

Zaženite strežnik za igre, nato v konzoli zaženite ukaz / hlds_run –binary, to bo omogočilo igranje z 48 protokoli. Ko se strežnik zažene, napišite meta seznam. Če je vtičnik pravilno nameščen, boste vtičnik dproto videli na seznamu naloženih vtičnikov, ki se prikaže na zaslonu.

4. korak

Namestite podporo za Estiamation. Prenesite vtičnik eST 1.8, nato datoteke iz arhiva izvlecite v katero koli mapo. Kopirajte imenik cfg iz njega v mapo z nameščenim igralnim strežnikom. Datoteko eSTEAMATiON.dll premaknite v mapo z igralnim strežnikom, če imate operacijski sistem Windows, če imate Linux, kopirajte datoteko libSteamValidateUserIDTickets_i386.so. Datoteko vlvticket.dll kopirajte tudi iz mape z nameščenim vtičnikom Dproto v korenski imenik strežnika Counter Strike. Namestitev 48 podpore protokola je končana. Znova zaženite računalnik, da bodo spremembe začele veljati.

Priporočena: